Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@13:35:09 GMT

چالش انتقال پول، مهم‌ترین مانع صادرات داروی ایرانی

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۵۴۰۷۷

چالش انتقال پول، مهم‌ترین مانع صادرات داروی ایرانی

مدیرکل امور دارویی و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با تاکید بر چندبخشی و فرا ارگانی بودن مقوله صادرات دارو گفت: امیدواریم با برطرف شدن مشکلات، طی برنامه‌ای پنج ساله بتوانیم از لحاظ تجاری از "واردات بیشتر" به سمت "صادرات بیشتر" تغییر مسیر دهیم.

به گزارش ایسنا،   دکتر اکبر برندگی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: سازمان غذا و دارو در کنار وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت امور خارجه، گمرک و برخی ارگان‌ها و سازمان‌های دیگر، صرفا یکی از اضلاع این چند ضلعی مهم صادرات به حساب می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌های صادرات در گذشته عدم هماهنگی کامل و مناسب بین تصمیم گیران این حوزه بوده، افزود: خوشبختانه در ۴-۵ سال اخیر بخش قابل توجهی از مشکلات رفع شده و دستگاه‌های ذیربط به سمت هماهنگی بیشتر با یکدیگر سوق یافته‌اند.

مدیرکل امور دارویی و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو ادامه داد: اما مهم‌تر از همه اینها برای رسیدن به صادرات مناسب دارو، شکل گیری باور صادراتی در همه بخش‌های مرتبط با این حوزه است. باید "ما می‌توانیم داروی ایرانی صادر کنیم" ملکه اذهان بویژه در همه بدنه دولت شود.

بنابر اعلام وبدا، برندگی با ابراز رضایت از اینکه در سال‌های اخیر باور صادرات شکل جدی‌تری به خود گرفته، تصریح کرد: اکنون یکی از شاخص‌های ارزیابی سفرا، فعالیت‌های اقتصادی است و دیپلمات‌های ما دیگر به صرف اقدامات دیپلماتیک اکتفا نکرده و برنامه‌های توسعه صادرات و اقتصاد نیز در صدر برنامه‌های آنها قرار گرفته است.

وی با اشاره به ارزیابی‌های عملیاتی که مبین افزایش توانمندی‌های کشور در حوزه صادراتی است، درباره چالش‌های صادرات نیز گفت: انتقال پول از مهم‌ترین موانعی است که در حال حاضر برای صادرات مانع تراشی می‌کند؛ به این معنا که تولید کننده پس از مرارت‌های بسیار، کشف بازارهای جدید و مذاکره‌های طولانی دارو را صادر می‌کند، اما در چگونگی دریافت پول هنوز که هنوز است با اما و اگر های فراوان روبروست.

مدیرکل امور دارویی و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو در پایان ابراز امیدواری کرد: با برطرف شدن مشکلات در یک برنامه ۵ ساله بتوانیم از لحاظ تجاری از "واردات بیشتر" به سمت "صادرات بیشتر" تغییر مسیر دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۴۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سازمان غذا و دارو، نسبت به تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای OTC هشدار داد. 

به گزارش مهر، راضیه کشاورز، در تشریح خطرات و تهدیدات مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه، گفت: هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه در فضای مجازی، عدم اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی آنها، از دلایل مؤثر در مصرف بالای داروهایی است که بدون نسخه هم بفروش می‌رسد.

وی افزود: این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده تأثیر بیشتر و بهبودی سریع‌تر است، یک باور غلط است و هیچوقت نباید داروهای OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوزهای بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده استفاده کرد.

کشاورز ادامه داد: اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه، داروهای OTC ادامه پیدا کند حتماً عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت، همچنین توجه به فرهنگ سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه شده و بدون توجه به هشدارها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این داروها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این باره آموزش‌های دقیق و فرهنگ‌سازی داشته باشیم. مردم نباید تصور کنند که این داروها خطرات و عوارض کمی دارند و مهم نحوه مصرف آنها است که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو بر اساس دستورالعمل‌های روی برچسب است که طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروساز که در داروخانه حضور دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مشکلات گوارشی و مغزی در پی مصرف خودسرانه دارو مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع عوارض آمپول نوروبیون را بشناسید چرا مشاوره تلفنی با پزشک مورد استقبال کاربران قرار گرفته؟

دیگر خبرها

  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • سرمایه وقف به سمت رفع نیاز مردم در حرکت است
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه