Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، افسون تیزویر پیش از ظهر چهارشنبه در نشستی خبری با محوریت تشریح اقدامات انجام شده در بسیج ملی تغذیه با شعار «ترویج الگوی غذایی سالم با جایگزین‌های غذایی سالم»، اظهار کرد: شرط اصلی سالم زیستن، داشتن تغذیه صحیح است.

وی اصلاح شیوه زندگی و آموزش مردم در زمینه تغذیه و ترویج الگوی غذایی صحیح را اولین قدم در راستای پیشگیری از بیماری‌های غیر واگیر دانست و گفت: آموزش در مدارس از سوی ما جدی گرفته می‌شود و از رسانه‌ها انتظار داریم در این خصوص ما را یاری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در بخش دیگری با تاکید بر اینکه درصد نمک باید بر روی بسته بندی محصولات غذایی اعلام شود، گفت: اصولاً استانداردهای ملی باید بر بسته بندی محصولات غذایی درج شود.

تیزویر با تاکید بر آموزش تغذیه سالم، گفت: در همه جای دنیا کارشناسان تغذیه گران هستند ولی خوشبختانه ما در کشور توانسته ایم از تخصص کارشناسان تغذیه استفاده کنیم و اطلاعات از سوی آنها در خانه‌های بهداشت به مردم ارائه می‌شود.

وی به آموزش در مدارس تاکید دوباره کرد و گفت: این مهم از سوی ما مورد توجه ویژه است.

۱۵ استاندارد غذایی بازنگری شد

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با بیان اینکه مردم در حوزه سلامت باید مطالبه گر باشند، گفت: خوشبختانه ۱۵ استاندارد غذایی در سال ۹۴ بازنگری شد.

تیزویر به سامانه اطلاع رسانی علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: شماره ۱۹۰ در اختیار مردم است، امیدواریم مردم با تماس‌های خود ما را در ارائه هر چه بهتر خدمات در حوزه سلامت به ویژه سلامت غذایی یاری کنند.

وی در بخش دیگری از بوفه‌های مدارس که نامشان به «پایگاه‌های تغذیه سالم» تغییر کرده است، یاد کرد و گفت: یکی از چالش‌های ما در حوزه علوم پزشکی همین بوفه‌ها است که خوشبختانه آموزش و پرورش را متقاعد کرده ایم در مدارس تغذیه سالم به دانش آموزان ارائه شود.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در ادامه با تاکید بر اینکه هزار و ۳۰۰ کودک با سو ء تغذیه تحت پوشش علوم پزشکی استان قرار دارند، گفت: با کمیته امداد همکاری‌های لازم در این خصوص انجام شده است، ۲۰۰ مادر شیرده نیز تحت پوشش قرار گرفته اند.

تیزویر به اهمیت غنی سازی مواد غذایی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه به شیر و لبنیات ویتامین D اضافه می‌شود و مقرر است به آرد نیز اضافه شود.

وی در ادامه به وضعیت کیک‌های آلوده نیز اشاره کرد و گفت: خوشبختانه واحدهای تولیدی در استان همچنین واحدهای فروش و توزیع مورد بازدید قرار گرفت و باید به مردم اعلام کنیم؛ محصولاتی چون کیک با درجه حرارت بالا تولید می‌شود و امکان قرار گرفتن قرص در مراحل تولید وجود ندارد.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: خوشبختانه مواردی وخیمی در استان گزارش نشده و مباحث دیگر نیز به دستگاه‌های امنیتی سپرده شده و جای نگرانی نیست.

در استان البرز با کمبود ید مواجه نیستیم

تیزویر با تاکید بر اینکه قرص‌های کشف شده در کیک‌های آلوده خطرناک نبوده اند، گفت: این مسئله به نظر می‌رسد برای تشویش اذهان عمومی انجام شده است.

وی در بخش دیگری با تاکید بر اینکه در حوزه تبلیغات غذایی با چالش‌های زیادی مواجه هستیم، گفت: برای مثال با تبلیغات محصولاتی چون پفک و چیپس مواجه ایم که مردم باید دقت لازم را داشته باشند.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با بیان اینکه اطلاعات در حوزه تغذیه سالم باید ارتقا یابد، گفت: یکی از اهدافی که علوم پزشکی دنبال می‌کند این است که مردم را با جایگزین‌های غذایی سالم آشنا کند.

تیزویر با اشاره به اهمیت دریافت اطلاعات غذایی مردم، گفت: با دریافت اطلاعات ما از وضعیت امنیت غذایی آگاهی پیدا می‌کنیم و می‌توانیم بهترین جایگزین‌ها را ارائه کنیم.

وی با تاکید بر اینکه وضعیت مصرف تخم مرغ در کشور مناسب نیست، گفت: برای مثال تخم مرغ جایگزینی خوبی برای شیر است که باید در سبد مصرفی خانوار قرار گیرد.

معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز به این مهم اشاره کرد که خوشبختانه در استان با کمبود ید مواجه نیستیم، گفت: کار ما آموزش و نظارت است که برای تحقق این مهم از هیچ تلاشی فروگذار نیستیم.

کد خبر 4826413

منبع: مهر

کلیدواژه: استان البرز شهرستان کرج ویتامین D قاسم سلیمانی سردار سلیمانی بارش برف ایلام سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بوشهر شهرکرد شهادت تعطیلی مدارس گرگان خطبه های نماز جمعه سپاه پاسداران شیراز قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۲۶۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ در برنامه مثبت آموزش شبکه آموزش سیما گفت: نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با رویکرد توجه به شرکت‌های دانش بنیان حوزه سلامت، اردیبهشت امسال و با محوریت پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

وی افزود: تاکنون بیش از ۶۵۰ شرکت داخلی و خارجی برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کرده‌اند که رشد حدود ۳۰ درصدی داشته است. برگزاری رویدادهای جانبی در این نمایشگاه از جمله رونمایی از دستاوردهای جدید حوزه سلامت و برگزاری جلسات گفتگوی دولت و بخش خصوصی از جمله دلایل اقبال شرکت‌ها برای حضور در این نمایشگاه است.

خالقیان در خصوص حضور شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه هم گفت: تاکنون ۵۰ شرکت خارجی برای حضور در این نمایشگاه اعلام آمادگی کرده‌اند. همچنین حضور هیأت‌های مختلف خارجی علاوه بر آشنایی آنان با دستاوردهای شرکت‌های ایرانی، تسهیل کننده صادرات تجهیزات پزشکی نیز خواهد بود که این موضوع به ارزآوری این شرکت‌ها کمک خواهد کرد.

وی افزود: در دو دهه گذشته با فعالیت شرکت‌های دانش بنیان و فناور توانسته‌ایم از یک کشور واردکننده تجهیزات پزشکی، به صادرکننده این تجهیزات تبدیل شویم، به نحوی که در حال حاضر تجهیزات پزشکی ساخت ایران علاوه بر تأمین نیاز داخلی، به کشورهای مختلف آسیایی، اروپایی و آمریکای جنوبی صادر می‌شود.

دبیر نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با اشاره به تولید تجهیزات الکترونیک پزشکی، تجهیزات خاص اتاق عمل و وسایل بخش‌های نگهداری ویژه توسط شرکت‌های دانش بنیان گفت: در دوران همه گیری کرونا، تجهیزات پزشکی مورد نیاز از جمله ضدعفونی کننده ها و دستگاه‌های تنفسی مانند ونتیلاتور توسط فناوران ایرانی ساخته شد و نیاز داخل کشور را تأمین کرد.

وی افزود: تجهیزات پزشکی ارتباط مستقیمی با سلامت مردم دارند و تجهیزات پزشکی ایرانی با کیفیت بالایی تولید می‌شوند. این موضوع، ایجاد بازارهای صادراتی را تسهیل کرده است؛ به گونه‌ای که بخش قابل توجهی از بیمارستان‌های ترکیه با تجهیزات ایرانی تجهیز شده است.

خالقیان در خصوص چالش‌های شرکت‌های دانش بنیان در حوزه سلامت گفت: جهت دهی حمایت‌های دولتی خصوصاً در موضوع ارز برای واردات مواد اولیه، تعدد تشکل‌های حوزه سلامت و مشکلات تعرفه گذاری از جمله چالش‌های حوزه سلامت است که باید با همکاری دولت و بخش خصوصی، این چالش‌ها مرتفع گردد.

وی در پایان گفت: بخش قابل توجهی از شرکت‌های عضو پارک فناوری پردیس در حوزه سلامت اعم از دارو و تجهیزات پزشکی فعالیت دارند و بر همین اساس، محوریت برگزاری نمایشگاه ایران هلث از سال ۱۴۰۳ به مدت سه دوره به پارک فناوری پردیس به عنوان بزرگ‌ترین مرکز تجمع شرکت‌های حوزه سلامت اعطا شده است.

بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی، ۲۹ اردیبهشت الی ۱ خرداد ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار می‌شود.

کد خبر 6090607 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • «ادز آپ» به بررسی چالش های تبلیغات دیجیتال در ایران می پردازد
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • تاکید رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بر تلاش تجهیزات موجود و اتقاء کمی و کیفی ارائه خدمات
  • برنامه بهبود سلامت شهری در ایران/ تعامل مدیریت شهری با نظام سلامت