Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@13:46:38 GMT

احتمال ایجاد چالش در تأمین دارو به علت تأخیر در تخصیص ارز

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۶۶۸۰۴۳

احتمال ایجاد چالش در تأمین دارو به علت تأخیر در تخصیص ارز

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه روند تخصیص ارز دارو از سوی بانک مرکزی با کندی پیش می‌‌رود، گفت: این مسئله باعث ایجاد چالش در ثبت سفارش دارو و مواد اولیه شده است. ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۲۶ اجتماعی پزشکی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ دکتر غلامحسین مهرعلیان، مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو  اظهار کرد: طی چند ماه گذشته، تخصیص ارز دارو از سوی بانک مرکزی به کندی صورت می‌‌گیرد که در صورت ادامه این روند، با چالش‌ جدی در تامین برخی داروها مواجه خواهیم شد و این مسئله باعث ایجاد چالش در ثبت سفارش دارو و مواد اولیه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر لزوم توجه ویژه مسئولان بانک مرکزی به موضوع تخصیص ارز دارو تصریح کرد: در شرایط فعلی دوران تحریم، نقل و انتقال مالی و حمل و نقل دارو و مواد اولیه دارویی با مشکلاتی مواجه است و در صورت عدم تخصیص به موقع ارز، تامین دارو با چالش جدی مواجه خواهد شد.

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از تمام مسئولان امر درخواست کرد با همدلی بیشتر و توجه ویژه به حوزه دارو در تخصیص به موقع ارز، از ایجاد کمبودهای دارویی جلوگیری شود.

اثربخشی داروی "فاویپیراویر" بر درمان کرونا به اثبات نرسیده است/ سرانجام 20 هزار داروی وارداتی چه شد؟!خنثی سازی تحریم دارو با ورود نظام بانکی به ساخت داروهای خاصتولید 70 درصد ماده موثره داروها در داخل کشور/ عدم حمایت از داروسازان و واردات دارو با 15 برابر قیمت داروی مشابه داخلیخبری خوش برای بیماران هموفیلی / ایران موفق به تولید داروی "سافاکتوAF" شدصادرات داروی ضد مالاریای هندی به 108 کشور جهان

انتهای پیام/

R7573/P/S2,24/CT12 واژه های کاربردی مرتبط داروی شیمیایی سازمان غذا و دارو ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: داروی شیمیایی سازمان غذا و دارو ویروس کرونا داروی شیمیایی سازمان غذا و دارو ویروس کرونا سازمان غذا و دارو دارو و مواد تخصیص ارز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۶۸۰۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک

به گزارش خبرگزاری مهر، سعید کاظمی اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی سامانه تیتک در سال ۹۳ حدود ۹۲۲ قلم دارو از ابتدای زنجیره تا انتهای زنجیره قابل رصد بود که این تعداد در سال اخیر با ۹۰ درصد رشد به ۱۷۲۵ قلم رسیده است.

وی افزود: با رصد داروهای حیاتی و استراتژیک در سامانه تیتک می‌توان تا حد قابل ملاحظه‌ای میزان نشت از زنجیره تأمین را کاهش داد تا دارو به دست مصرف کننده اصلی برسد.

مدیر کل فناوری اطلاعات و سامانه‌های سلامت سازمان غذا و دارو با اشاره به راه اندازی داشبوردهای عمومی و مدیریتی در حوزه دارو تسریع کرد: داشبوردهای عمومی شامل ترخیص، آمارنامه بر اساس تأمین، آمارنامه دارویی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و داشبوردهای مدیریتی شامل ترخیص، قیمت گذاری، جزئیات سیاست گذاری و قیمت مبنای بیمه در دسترس عموم مردم ذینفعان نخبگان و فعالان این حوزه قرار گرفته است.

کد خبر 6090495 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • قاچاق چالش عمده در حوزه محصولات آرایشی و بهداشتی است
  • راه‌اندازی سامانه برخط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • راه‌اندازی سامانه بر خط سراسری برای اعلام کمبودهای دارویی در کشور
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری