Web Analytics Made Easy - Statcounter

مریم قاسمی، در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: هر چند عملکرد صنعت تجهیزات پزشکی در کشورمان افتخارآفرین و قابل دفاع است ولی باید تعارف را کنار بگذاریم و آسیب شناسی ها و نگرانی‌ها را پیگیری کنیم

وی افزود: واقعیت این است که حوزه تجهیزات پزشکی، طیفی از مشکلات و مسائلی دارد که برخی از آنها مزمن است و برخی هم به دلیل شرایط و رویدادهای جدید، نوظهورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قاسمی گفت: متأسفانه شاهد هستیم گاهی اوقات در دریای مواج مشکلاتی که مسئولین با آن مواجه هستند، مصائب تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی مورد غفلت قرار می‌گیرد.

وی افزود: شرکت‌های تولیدکننده تجهیزات پزشکی، نگرانی‌ها و دغدغه‌هایی را بابت سال آینده دارند که برخی از آنها واقعاً سرنوشت ساز است و حیات و بقای بنگاه‌ها به چاره اندیشی برای آنها وابسته است

قاسمی ادامه داد: به همین دلیل در جلسه با مسئولین سازمان‌های مختلف، موضوع را پیگیری می‌کنیم و در جلسه‌ای روز گذشته هیأت مدیره انجمن با ریاست سازمان غذا و دارو، این موضوعات را به اطلاع دکتر شانه ساز رسانده و در خصوص راهکارهای آنها همفکری داشتیم.

وی افزود: راهکارهای حمایت از تولید تجهیزات پزشکی در کشور و توسعه زیرساخت‌های آن از موضوعاتی بود که در سرفصل‌های مختلف مورد بحث و گفتگو قرار گرفت

قاسمی گفت: استراتژی بودجه بندی شرکت‌ها وابسته به مؤلفه‌های زیادی از جمله تورم و نرخ ارز است و این بودجه ریزی باید به شکلی باشد که هم منافع صنعتکاران و فعالان اقتصادی تأمین شود و هم منافع مردم و مصرف کنندگان در نظر گرفته شود

دبیر انجمن صنفی تولید کنندگان و صادر کنندگان تجهیزات پزشکی، افزود: بحث نرخ ارز و نامعلوم بودن آن، چه در حوزه ارز یارانه‌ای و چه ارز آزاد، از جمله مهم‌ترین موضوعاتی است که منجر به بلاتکلیفی شرکت‌ها و اخلال در برنامه ریزی آنها می‌شود.

قاسمی گفت: بحث رصد و نمونه برداری از بازار و کنترل کیفی pmqc ماسک، الکل و سایر اقلام نیز موضوعی است که جزو مطالبات مردم است و نقش تعیین کننده‌ای در تأمین سلامت مردم خصوصاً در دوره کرونا دارد و انجمن به دلیل حساسیتی که به این موضوع دارد، این مسئله را در دستور کار خود قرار داده است و خوشبختانه از سوی رئیس سازمان غذا و دارو نیز مورد استقبال قرار گرفت.

در پایان این نشست، به پاس زحمات و تلاش‌های رئیس سازمان غذا و دارو، لوح تقدیری از سوی انجمن به دکتر شانه ساز اهدا شد.

کد خبر 5150226

منبع: مهر

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو ارز دولتی ویروس کرونا آمار کرونا شیوع کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا سلامت مردان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی سیما سادات لاری داروخانه علیرضا زالی سعید نمکی سازمان غذا و دارو بانک جهانی نسخه الکترونیک تجهیزات پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۵۷۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها

به گزارش خبرگزاری مهر، سید محمود تارا مسئول پنل پیش نیازهای شکل گیری آزمایشگاه پزشکی هوشمند در بیست و یکمین کنگره کشوری و پانزدهمین کنگره بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران که در روزهای ۱۱ الی ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، اظهار داشت: آزمایشگاه‌های بالینی و پزشکی هوشمند امروزه یکی از پایه‌های مهم در تشخیص و مدیریت بیماری‌ها محسوب می‌شوند. این آزمایشگاه‌ها با استفاده از تکنولوژی‌های هوش مصنوعی، اطلاعات پزشکی را تحلیل کرده و الگوریتم‌های پیشرفته‌ای را به کار می‌برند تا بیماری‌ها را سریع‌تر بهبود بخشند. اهمیت آنها در دنیای امروزی این است که این تکنولوژی‌ها به پزشکان کمک می‌کنند تا بیماری‌ها را به دقت تشخیص دهند، پیش بینی کنند و درمان‌های بهتر و موثرتری را ارائه دهند.

وی افزود: هر چند در سطح جهانی، آزمایشگاه‌های پزشکی امروزی به طور گسترده‌ای از تکنولوژی‌های هوشمند مانند سیستم‌های اتوماسیون، تجهیزات تصویری پیشرفته (به ویژه در پاتولوژی و مطالعه لام)، سیستم‌های اطلاعات آزمایشگاهی هوشمند، بستر داده‌های بزرگ و سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری بر اساس هوش مصنوعی استفاده می‌کنند ولی این اتفاق، هنوز در کشور ما، در حال طی مراحل اولیه هستند و آزمایشگاه‌های اندکی وجود دارند که پیشرفت‌های قابل ملاحظه‌ای در این زمینه داشته اند.

این متخصص حوزه انفورماتیک سلامت و بالین با اشاره به نیازهای اساسی و مهم در شکل گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند بیان داشت: برای شکل‌گیری آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند، نیازمندی‌های اساسی شامل دسترسی به داده‌های بزرگ و با کیفیت، تکنولوژی‌های پردازش داده قدرتمند، استانداردهای امنیتی برای حفظ حریم خصوصی بیماران و توانایی‌های فنی- انسانی همکاری و ارتباطات مؤثر بین تجهیزات و سیستم‌ها هستند. پس از شکل گیری زیرساخت حداقل، بکارگیری تیم خبره این حوزه و تشکیل تیم‌های مشترک با کادر بالینی شروع کننده اولین فعالیت‌ها است.

وی به نقش شرکت‌های دانش بنیان ایرانی در برطرف کردن این نیازها تاکید کرد و گفت: شرکت‌های دانش بنیان ایرانی با توجه به توانایی‌ها و تخصص‌های خود، می‌توانند در برطرف کردن نیازهای ذکر شده نقش مهمی داشته باشند. آنها می‌توانند به طراحی و توسعه نرم‌افزارهای پزشکی، تولید تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و ارائه راهکارهای هوشمند برای مدیریت داده‌های پزشکی و اطلاعات بیماری‌ها کمک کنند. این بستر، به خصوص در کشور ما، بستری گسترده و پتانسیل فعالیت فراوان دارد.

کد خبر 6089499 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟ + بخشنامه
  • چه داروهایی ارز ترجیحی می‌گیرند؟+بخشنامه
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها